Wie zijn wij?

Brasserie De Dames heeft haar naam te danken aan het team van spontane dames dat dagelijks voor u klaar staat om een heerlijk ontbijt, lunch, borrel en diverse maaltijden te serveren. In Brasserie De Dames komen warmte, kwaliteit en gastvrijheid op een bijzondere manier samen.

De moderne en nieuwe locatie bestaat uit een sfeervolle en gezellige gelegenheid wat ruimte biedt voor zo’n 80 zitplaatsen. Dit alles gevestigd aan De Langestraat 74A. Met verschillende zit gelegenheden, zowel hoog als laag, wordt deze ruimte multifunctioneel ingedeeld, waardoor de brasserie ook ruimte biedt voor grotere reserveringen en partijen. 
Aan de voorzijde van de locatie bevindt zich een zonnig en verwarmd terras met 40 zitplaatsen, voor een drankje en diverse maaltijden en hapjes.

In Brasserie De Dames kunnen de horecaliefhebbers gedurende de dag terecht voor een snelle, eenvoudige of een meer uitgebreide lunch. Op vrijdagavond is de brasserie ook open voor een heerlijke borrel met bijbehorende snacks en diverse maaltijden.

Ook kan Brasserie De Dames vanuit deze locatie particuliere en bedrijfscatering verzorgen en indien gewenst bezorgen.

Bent u nieuwsgierig geworden wat Brasserie De Dames nog meer te bieden heeft? Kijk dan in onze menukaart.